Blogda Ara

4 Haziran 2014 Çarşamba

Dcpromo a password is not required password

Eğer yeni bir etki alanı oluşturduğunuzda, yerel Administrator hesabı etki alanı yönetici hesabı olur. Yerel Administrator hesabı parolası gereksinimlerini karşılamak değil, çünkü yeni etki alanı yaratılmış olamaz.
Şu anda, bir parola yerel Administrator hesabı için gerekli değildir. Biz / passwordreg ile net user komut satırı aracını kullanmanızı öneririz: Eğer yeni etki oluşturmadan önce bu hesap için bir şifre istemek için evet seçeneği; Aksi takdirde, bir parola etki alanı yönetici hesabı için gerekli olmayacaktır.
Active Directory kurulumu sırasında yukarıdaki Gibi Bir hata Mesajı Ile karşılaşabilirsiniz. Böyle Bir hata Mesajı Ile karşılaşırsanız Paniğe kapılmadan kolayca sorununuzu çözebilirsiniz. Geçen Windows Server 2008 kurulumu gerçekleştirirken karşılaştığım met Sorun Hakkında BİRAZ Bilgi toplayıp sorunun çözümünü de sizinle Paylaşmak İstedim Active Directory Üzerinde günlerde. Komutu Yerine Sunucu Yöneticisi Active Directory Domain Services kullanarak konsolunu rolünü kurulması sonucu Böyle Bir hata Mesajı Ile karşılaşabilirsiniz "dcpromo" Windows Server 2008 uzerinde. Bu kurulum sonrasında Çalışma Grubu Olarak çalısan bilgisayarınız uzerinde AD DS rolu yüklü Olarak Bulunmaktadır. Bunun policy'nin garip bir sekilde değiştiğini görebilirsiniz yerel grup ilkesi içerisine girdiğinizde şifreyi akabininde. Bu dugbumda tek yapmanız gereken imkb Değişen gpo ayarlarını Olması gerektiği Gibi ayarlamalı "gpupdate" komutunu kullanarak yaptığınız grup ilkesi ayarlarının Aktif olmasını sağlayabilirsiniz ettik. Oğlu Olarak "net user Administrator / passwordreq: yes" komutunu kullanarak kurulum işlemini Sorunsuz bir sekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder